Musik er uundværligt

xx135

Nogle mennesker synes musik er en unødvendig luksus; men egentlig er det en del af vores natur. Mennesker har altid holdt af musik, om det har været som kunstform, underholdning eller en social aktivitet. Det giver mening at sige, at mennesker har brug for musik. 

hoeretelefoner

Musik kan godt være et basisbehov 

Alle skabninger har behov, som skal opfyldes, for at de kan fungere. Disse behov er forskellige fra person til person. For eksempel har en person, der bedst udtrykker sig gennem musik, brug for musik, på samme måde som en katte- eller hundeejer har brug for dyrefoder. Sådanne ting til dyr kan nemt fås på Canem.dk; men musikken kan være svære at finde. Om du spiller musik selv eller lytter til musik, så kan det være en utrolig vigtig ting for dig, som er nødvendig for at du fungerer, som du skal.

Det er en port til dit sind

Musik kan have en stor effekt på vores mentale helbred, så vi bedre kan passe på os selv. Den rigtige sang kan sætte ord på de følelser, du ikke kan snakke højt om, og den kan få de tårer ud, du har brug for at komme af med. Musik kan gøre en dårlig dag overskuelig, og man bør ikke undervurdere dens magt. I den travle verden, vi lever i, er det en uundværlig gave at kunne tage et par høretelefoner på og glemme verden et øjeblik. Du kan lære meget om dig selv ved at se på den musik, du lytter til.

Mennesker til koncert

Musik skaber personlighed og frihed

Der er en grund til at fællessang er en populær aktivitet; det knytter mennesker sammen på en måde, som ord ikke kan beskrive. At synge, at danse, at spille på instrumenter og at gå til koncerter er med til at opbygge dig som person. Mængden af musik giver dig frihed til at vælge, hvem du vil være. Selvfølgelig defineres du ikke af din musiksmag; din musiksmag afhænger af dig, og den kan vise dig sider af dig selv, du ikke vidste eksisterede. Som menneske har man brug for friheden til at vælge, og friheden til at skabe sig selv. Og disse friheder forærer musikken dig.