Hvem er legendlive.dk? 

Her kan du læse mere om os.

Musik og legender

I bund og grund kan vi sige, at vi er et team, der skriver artikler for at holde dig opdateret angående musik. Og det lyder bredt – det er det også. Men musikken er vigtig. Det udgør en vigtig del af vores dagligdag, af vores humør og af vores interesser. Så ja, vi forsøger at dækker så mange aspekter af det som overhovedet muligt.

Derfor skriver vi altså både om kunstnernes liv, deres koncerter, og deres albums. På denne måde lærer du dem at kende både privat, live og helt hjemme hos dig selv.

Vi sætter nemlig en ære i at opleve ens legender. Uanset om det er live til deres koncerter, eller om det er igennem dine højtalere.

Hvad vi skriver om

Fordi vi gerne vil dække så mange aspekter af musikkens verden som overhovedet muligt, har vi også en stor variation af forskellige artikler.

Eksempelvis har vi artikler om, hvor og hvornår koncerter foregår. Når du har læst denne, kan det være en god idé at kombinere den med at læse vores artikel om, hvordan du får en fed og behagelig koncert. Så har du i hvert fald et rigtig godt grundlag, til en super fed oplevelse.

Men vi dækker også de lidt mere videnskabelige dele af musikken og dens effekt på dig. F.eks. har vi en artikel om de helbredsmæssige fordele ved at høre og spille musik. Og dem er der en god del af. Musik har både fordel, når det kommer til dit humør, din træning, din hukommelse og din kognition i det hele taget. Der er jo faktisk ingen dårlige sider ved musik.

De positive sider af musikken kan mærkes uanset, hvor du møder den. Stemningen til en kunstners koncert er uvurderlig. Og det samme er oplevelsen af musikken. Det er derfor, vi finder musikken så interessant og vigtig. Fordi den kan bringe mennesker sammen.

Hvorfor skal du besøge vores side?

Du skal besøge vores side, hvis du elsker musik. Det behøver ikke være lige så højt som os – det sætter vi ingen forventninger til. Men hvis du ønsker at blive holdt opdateret på de mange aspekter af musik, så er det vores side, du skal besøge.

Når du har besøgt vores side, behøver du meget sjældent at søge videre efter svar. Det skyldes altså, at vi i forvejen giver dig så mange svar som overhovedet muligt, når det kommer til musik.

For vi kan ikke lyve – vi elsker det, og det løber i vores årer.

Vi håber at du har fået de svar du ledte efter. Ellers er der intet at frygte, vi sørger for at holde os opdaterede, både når det kommer til albumreleases og koncerter samt festivaler. Så hold øje med hjemmesiden, så sikrer vi at informationen også når dig.

Nu er der ikke så meget mere at sige end tak for besøget, vi håber, at du kommer igen meget snart og mange flere gange.

Vi læses og lyttes ved (og måske vi ses til en koncert).

Kom helt tæt på

Vi skriver om kunstnernes liv så du kan lære dine legender at kende.

Koncerter

Skal du have inspiration til din næste koncert? Vi skriver om hvordan du får en god koncertoplevelse.

Oplev musikken i stuen

Vi skriver om nye kunstnere og hvornår de udgiver nye album.