Sådan får du en både fed og behagelig koncert!

xx135

Der er få ting derude, som kan få en musikfan mere vild i varmen end en god koncert. Der er simpelthen så megen glæde og så mange spændende aspekter ved de store shows – uanset om du hører hip-hop eller heste-country.

Men at være klar til koncerten er også utroligt vigtigt. For når det skal være en god koncert, så er der nogle ting, som skal være på plads, så det bliver sjovest og den bedst mulige oplevelse. Hvordan det? Jo, det kan du se i 4 tips nedenunder!

Husk dit vand

Et af de vigtigste aspekter ved mange live-koncerter i den livlige ende af spektrummet er at man får gang i kroppen. Det er fantastisk sjovt at danse rundt til ens yndlingssange sammen med andre dedikerede fans.

Knap så sjovt er det, når man bliver dehydreret og har svært ved at få vejret. Derfor skal du virkeligt huske at drikke godt med vand på dagen. Kan du komme afsted med det, så bør du også have noget vand inde til selve koncerten. Så går du ikke kold.

guitar

Ørepropper er ikke det kedelige valg

Tænker du, at ørepropper er for de ældre mænd, som er blevet tvunget med til koncerten? Så tro om igen!

For ørepropper er faktisk ret vigtige, hvis du gerne vil beholde din hørelse i god stand. Koncerter er nemlig meget høje, og det er ikke ligetil at give ørene en pause, heller ikke selvom, at det ville være det bedste valg for dem.

Derfor bør du selvfølgelig have nogle ørepropper med, som du kan bruge. Er du bekymret for at misse noget af showet, så tag dem i under en sang, du ikke kender så godt alligevel.

Vælg nogle behagelige sko

I dag er der både koncerter, hvor man står op og sidder ned, men flere og flere af os står op, hvilket ofte får os tættere på scenen og andre fans.

Og det kræver selvfølgelig også noget dans, som tidligere nævnt. Her skal du dog være påpasselig. Husk at have behagelige sko på, som du faktisk kan bevæge dig i. Det behøver ikke være så forfærdeligt pænt siden ingen kan se noget på jorden.

Ørepropper

Plads på telefonen

Lader du ofte det fotografiske gen vises frem, når du er til koncert? Tager du mange billeder og videoer, så du kan huske det hele og lidt til, når du kommer hjem?

Så er det nok en rigtig god idé, hvis du tjekker, at telefonen eller kameraet har nok plads. Det er én ting at flytte nogle filer før koncerten, men det er nærmest umuligt at gøre undervejs. Og du vil jo nok helst ikke misse et af de helt store øjeblikke bare fordi, at du havde gemt for mange billeder fra en fødselsdag for flere år siden!