Sådan indretter du din spisestue

xx135

Spisestuen er der, hvor familien samles hver dag efter en lang dag på arbejde eller skole. Fordi spisestuen er samlestedet for familien, er det vigtigt, at rummet fungerer for jer. Her kan du læse mere om, hvordan du indretter din spisestue. 

Find det rigtige spisebord 

Spisebordet er uden tvivl det vigtigste i din spisestue. Hvis du har det rette spisebord og spisebordsstole, så kan resten af indretningen stort set være overflødig. Det rette spisebordssæt er essentielt for at skabe den rette stemning og komfort for hele familien. Det gode ved en spisestue er, at det giver dig plads til at kunne have flere personer siddende. Du kan sagtens investere i et større plankebord, så du kan invitere gæster på besøg. Det gode ved især plankeborde er, at de er nemme at justere i både bredde og længde, så bordet passer perfekt ind i dit hjem. Hvis din spisestue er mere smalt og langt, så kan et langt men smalt bord være perfekt til at optimere pladsen så meget som muligt. Hvis du ikke føler, at der er sideplads nok på begge sider af bordet, kan du investere i en bænk, som du kan placere på den ene side af bordet. Bænken gør det muligt for dig at flytte bordet længere mod væggen. 

folk, som spiser mad sammen

Sørg for ordentlig opbevaring 

Udover at være et hyggeligt sted at spise sammen med sin familie og venner, så kan spisestuen være et fantastisk sted at have ekstra opbevaring. Med vitrineskabe får du både et praktisk og dekorativt element ind i din spisestue. Du kan sagtens have dit flotte porcelæn, kander osv. På display i dit vitrineskab, så det er nemt at komme til og synligt for dine gæster. Hvis du ikke overfylder dit vitrineskab, kan det virkelig blive en flot dekoration i din spisestue. Derudover er det også praktisk at have tallerkner og glas i nærheden af bordet, så det er nemt at dække op. Du kan også investere i et flot barskab, hvor du kan opbevare forskellige drinksglas, shakers og spiritus. På den måde kan du byde dine gæster på en lækker drink efter middagen.