Hav dine kæledyr underholdt, når du er væk

xx135

Hvis man er væk i et kortere stykke tid og ikke kan tage sit kæledyr med sig, så kan det være vigtigt at ens dyr stadig føler sig underholdt. Det er aldrig rart for et dyr at skulle holde sig hjemme helt alene. Det kan være ubehageligt at bare skulle sidde i stilhed og ikke vide, hvornår nogen kommer igen. Derfor er det vigtigt at have noget til sine kæledyr, når man rent faktisk ikke er der. Det kan man gøre på mange forskellige måder.

Hund ved bord

Giv dem nok til at klare sig

Når man ikke er i nærheden af sine dyr, så er det meget vigtigt at efterlade dem med nok ting, så de kan klare sig. Det er meget forskelligt, hvad det rent faktisk betyder. Det er selvfølgelig vigtigt at de er underholdt. Det kan være at man efterlader dem med mange gode stykker legetøj, som man ved at de vil elske. Hos Canem kan man finde et stort udvalg af legetøj til forskellige dyr, som man kan se igennem. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at give dem noget at spise, når de skal kunne klare sig selv. Derfor kan man godt hælde lidt ekstra op i madskålen, når man skal undvære dem. Så godt med mad og selvfølgelig også vand. Man kan være ekstra sød og derfor efterlade nogle godbidder. 

Alle dyr er forskellige

Dog er alle dyr forskellige og det kan nemlig resultere i at man skal have forskellige metoder til, hvordan man skal håndtere det. Hvis man er væk i længere tid, så kan det være meget lettere at have styr på en kat. En kat kan man nemlig godt efterlade til at passe sig selv. Man skal bare sørge for at give den mad og få nogle til at komme forbi jævnligt for at fylde skålene op. Hunde kræver derimod at man skal gå ture med dem, lege med dem og sørge for at de er stimulerede og aktive. Det kan man ikke gøre, hvis man bare efterlader dem. Der kan det være vigtigt at få nogen til at passe sin hund.

Hund ved ejer

Vær kun væk i kortere tid

Det kan altid ende med at være besværligt, når man skal undvære sit kæledyr. Derfor er det måske en fordel, hvis man ikke vælger at være væk i længere tid. Hvis man kun skal undvære dem én dag, så er det meget mere overskueligt. Så kan de sagtens klare sig selv men med chance for at tisse på gulvet. Det er til at arbejde med.